Просьба конечно странная для этого форума, но уже не знаю где обратиться за помощью...
В общем, горю с лабораторными до экзамена, без лаб допуска нету, последняя осталась. Проблема в том, что я нарвался на засаду, о которой не подозревал. Нужен дисковод 3.5А (квадратные таки дискеты), а у меня он давно погорел.
Проблема сводится к тому, что запустить 4 раза прогу ReadSect.exe, ввести 0, 1, 19, 33.
Потом программу FileFind.exe и походу тоже ввести 0,1,19,33 (не совсем понял задание). Заскринить все это дело, и дать скрины мне. Тогда будут данные для лабораторки.
1. За допомогою програми ReadSect.exe прочитати сектор 0 дискети. Записати перших два рядки дампу. Визначити наступні параметри дискети:
тип диска (умовний код диска);
розмір сектора
розмір кластера
розмір каталогу
кількість секторів на доріжці
кількість секторів на диску
розмір FAT
кількість копій FAT
кількість сторін диска
кількість доріжок
2. За допомогою програми ReadSect.exe прочитати сектор 19 дискети. Записати перших два рядки дампу. Визначити назву та тип першого файлу, атрибути файлу, розмір файлу, час та дату створення, початковий кластер файлу.
Частина ІІ
3. За допомогою програми ReadSect.exe прочитати сектор 1 дискети. Записати перших два рядки дампу. Знайти ланцюжок кластерів файлу з п. 2.
4. За допомогою програми ReadSect.exe прочитати сектор 33 дискети. Записати перших два рядки дампу. Розшифрувати кілька перших слів файлу.
5. За допомогою програми FileFind.exe повторити процедуру доступу до файлу. Порівняти результати з пп. 1-4.
Текст задания, на всякий случай.
http://filebeam.com/...a3b2f256f2b8c15
Вот программки. Делов минут на 10-15. Буду очень благодарен.
Дискета может быть с любыми данными.